Chang Shu jest tybetańska herbata ziołowa, która słynie z niezwykłej fioletowy-niebieski kolor oraz liczne użyteczne właściwości. Oryginalny napój nie jest z herbacianych liści drzew i kwiatów – właśnie ze względu na ten purpurowy herbata Chang Shu ma jasny, pełny smak i przyjemny, lekki zapach
.
Co to jest fioletowy herbata Chang Shu
Correct, oryginalna herbata chińska Chang Shu jest wykonany z pachnących kwiatów drzewa herbacianego należący do rodziny Myrtle. Jest to wiecznie zielona roślina z małym, kremowy, żółtawy lub białych kwiatów.
Kwiaty drzewa herbacianego Chang Shu zebrano w górach Tybetu
i Kambodży
. Zbiór odbywa się na
wysokości 2,8 tys km npm, jak ważną przesłanką do uprawy jest obniżony poziom tlenu. Uważa się, że roślina herbaty, uprawiane w takich warunkach, przy zachowaniu maksimum witamin i innych składników odżywczych.
skład chemiczny, witaminy i minerały, > H3
W chińskiej herbaty Chang Shu zawiera ogromną liczbę składników niezbędnych dla ludzkiego organizmu:
- przeciwutleniacze;
- kofeina;
- tanina;
- bioflawonoidy
- luteina
- metilksantina
- alkaloidy.
Również fioletowy napój zawiera szeroki zakres witamin, mikro -. I makroelementy, aminokwasy
Cechy herbata H3>
Główną cechą tybetańskiej herbaty Chang Shu to atrakcyjny purpurowy kolor , przyjemny, słodki smak z bogatymi nutami kwiatowymi.
Herbata surowce do wytwarzania Chang Shu zebranych w górach Tybetu dwa razy w roku i wyłącznie ręcznie, co nie jest produkcja masowa produktu tybetańskiego.
W Moskwa, niebieska herbata tybetańska można kupić w cenie 1800-2000 rubli .
Mechanizm działania Chang Shu na organizm ludzki
Wiele pijących herbatę zadać pytanie – czy to prawda, że niebieski herbata Chang Shu tak dobre dla zdrowia, według jego producenta p>.
Właściwości fioletowym pili badano, przy czym ustalono, że jest on aktywny na organizm człowieka :
- Poprawia mikroflorę jelit normalizuje krzesło.
- aktywuje układ trawienny.
- obniża poziom cholesterolu i poziom cukru we krwi.
Preparat wytwarzany jest w postaci proszku , dlatego
jest stosowany w medycynie ludowej, nie tylko krajowych, ale także do użytku zewnętrznego.
Użyteczne właściwości
Fioletowy herbata Chang Shu ma pozytywny wpływ na organizm zarówno mężczyzn jak i kobiet. Według opinii użytkowników, główne korzystne właściwości tego napoju są :
- przyspiesza wydzielanie toksyn z organizmu;
- poprawia kondycję narządów rozrodczych;
- regeneruje skórę, „początek” naturalne procesy regeneracji
- ma pozytywny wpływ na włosy – stają się bardziej gęste, jedwabiste i lśniące;
- naczynia krwionośne powraca tonus i elastyczność;
- wzmacnia serce, usprawnia układ krążenia;
- normalizuje ośrodkowy układ nerwowy, pomaga radzić sobie ze stresem regularnie.
W zależności od pory spożywania herbaty Chang Shu na
jak dźwięk ciała i zapewniają efekt uspokajający.
dla organizmu ludzkiego
Chiński herbata Chang Shu ma pozytywny wpływ na organizm człowieka . – ale tylko wtedy, gdy korzystanie z oryginalnego napoju i warzenia
Użyj niebieski herbata strong>:
- Poprawia funkcjonowanie przewodu pokarmowego.
- Aby poprawić ostrość widzenia.
- Doskonała profilaktyka udarów mózgu i zawałów serca.
- Normalizuje jelit funkcji, co jest bardzo przydatne w przypadku zwykłego zaparcia.
- regularne stosowanie herbaty Chang Shu przyspiesza produkcję kolagenu w komórkach skóry i spowalnia proces starzenia.
- napój jest przydatna się do różnych chorób ginekologicznych.
Jedną z głównych cech korzystnych z herbatą Chang Shu -. Zdolność do przyspieszenia metabolizmu , dzięki czemu można szybko pozbyć się zbędnych funtów
dla utraty wagi
Główną cechą chińskiej herbaty Chang Shu, że pomaga osobie schudnąć szybko, bez rezygnacji swoje ulubione dania . Niebieski napój ma zdolność do zwiększenia metabolizmu, w wyniku przyspieszonego rozpadu komórek tłuszczowych.
Z fioletowy napój odchudzania jest znacznie szybszy
– w tym samym czasie, pierwsze zmiany można zauważyć już po kilku dniach stosowania. Drink bezbolesny pomaga schudnąć. – poprawia przemianę materii, w wyniku, wszystkie używane żywność całkowicie łupane
Picie Chang Shu jest bardzo przydatne podczas obserwacji różnych diet – jest dobrze nasycone organizmowi wszystkich niezbędnych witamin, mikro i makro. Napój również poprawia stan skóry i włosów, które są często gorzej podczas diety.
Smak i zapach
Biochemiczne kompozycja herbaty Chang Shu zapewnia niepowtarzalny smak napoju z przyjemnym słodkich tonów i bogatym kwiatowym zapachu. Charakterystyczną cechą tego produktu jest nietypowy kolor fioletowy, dzięki którym herbata ma ciekawą i niezwykle apetyczny wygląd.
Kto jest najbardziej użyteczna Chang Shu
Chang Shu zaleca się stosowania dla ludzi cierpiących na zakrzepicę, miażdżycę, zapalenie błony śluzowej żołądka i innych chorób z układu pokarmowego. Również napój jest bardzo przydatne w cukrzycy, ponieważ skutecznie normalizuje poziom cukru we krwi. Chang Shu będzie ważnym elementem każdej diety metabolizm, aktywuje proces „spaleniem” tłuszczu.
Technologia parzenia
Chang Shu przyniósł realne korzyści dla organizmu człowieka , konieczne jest, aby prawidłowo zaparzyć, bo to zależy
od skuteczności napoju. To bardzo proste. – w Pucharze trzeba wlać 6-7 kwiatów (lub łyżeczkę proszku), wlać 230-250 ml gorącej wody
co temperatura wody powinna wynosić
Dokonywanie tybetańską herbatę Chang Shu zaleca się używać wrzącej wody . Zmniejsza najbardziej część cennych substancji zawartych w napoju, psucie oryginalny smak i aromat napoju.
Po woda pitna czyraki, to zajmuje trochę czasu, aby ostygł, a następnie wlać ją na kwiaty herbaty. Optymalna temperatura wody wynosi 82-90 ° C.
Jak długo warzone
Chang Shu bogacili niebiesko-fioletowy kolor, a jej smak stał się bardziej wyrazisty, konieczne jest wlać ciepłej wody i pozostawić do zaparzenia na 10-12 minut. Ten czas jest wystarczający do picia „ujawnił” swoje smaki.
Prawidłowe użytkowanie
Aby uniknąć skutków ubocznych dietetyków polecam nie więcej niż 2-3 kubków smakowych napoju spożywać w ciągu dnia .
przeciwwskazania do zastosowania i możliwe efekty uboczne
Prawo niebieski dodatek z kwiatów herbaty, stosowane z umiarem korzystać tylko . Jest dobrze tolerowana przez organizm i rzadko powoduje skutki uboczne. Jednak w niektórych przypadkach może być szkodliwe.
główne przeciwwskazania do zastosowania
- napój pomaga obniżyć ciśnienie krwi, więc niedociśnienie jest przeciwwskazaniem do jej stosowania;
- ciąży i karmienie piersią;
- dojrzewania do 16 lat;
- indywidualna nietolerancja produktu kwiatowym.
herbata tybetańskie zawiera składniki ziołowe , który może wywołać reakcję alergiczną, wyrażoną zaczerwienienie, obrzęk, świąd. Skłonność do częstych reakcji alergicznych napoju powinno być zaniechane.
Wyniki Chang-Shu
fioletowy herbata chińska Chang Shu jest wyjątkowo smaczny, aromatyczny i zdrowy napój. To będzie wielki „pomocnika” w utracie wagi pomoże walczyć z różnymi chorobami i wzmocnienia organizmu. Przy właściwym i umiarkowanego efektów ubocznych prawdopodobieństwo napoju jest zminimalizowane.
Monika Szewczyk
25 lat Monika Szewczyk pracuje jakoOpiekunka Dziecięca:Praca na uczelni - Uniwersytet Medyczny w Białymstoku Zaangażowanie w życie społecze w mieście Lublin
- Alpha Dominant - gdzie kupić najlepsze, apteka, sklep, cena
- Najlepsza szkoła Językowa w Warszawie - Enjoy
- ---->>>> Shopsuganorm sprawdź
Twitter •