Purpurowy herbata Chang Shu do utraty wagi - negatywne komentarze, opinie, ceny, oficjalna strona
Purpurowy herbata Chang Shu do utraty wagi - negatywne komentarze, opinie, ceny, oficjalna strona
Our Score
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Chang Shu jest tybetańska herbata ziołowa, która słynie z niezwykłej fioletowy-niebieski kolor oraz liczne użyteczne właściwości. Oryginalny napój nie jest z herbacianych liści drzew i kwiatów – właśnie ze względu na ten purpurowy herbata Chang Shu ma jasny, pełny smak i przyjemny, lekki zapach

.

Co to jest fioletowy herbata Chang Shu

Correct, oryginalna herbata chińska Chang Shu jest wykonany z pachnących kwiatów drzewa herbacianego należący do rodziny Myrtle. Jest to wiecznie zielona roślina z małym, kremowy, żółtawy lub białych kwiatów.

Kwiaty drzewa herbacianego Chang Shu zebrano w górach Tybetu

5 45 Purpurowy herbata Chang Shu do utraty wagi   negatywne komentarze, opinie, ceny, oficjalna strona

i Kambodży

. Zbiór odbywa się na

wysokości 2,8 tys km npm, jak ważną przesłanką do uprawy jest obniżony poziom tlenu. Uważa się, że roślina herbaty, uprawiane w takich warunkach, przy zachowaniu maksimum witamin i innych składników odżywczych.

skład chemiczny, witaminy i minerały, > H3

W chińskiej herbaty Chang Shu zawiera ogromną liczbę składników niezbędnych dla ludzkiego organizmu:

  • przeciwutleniacze;
  • kofeina;
  • tanina;
  • bioflawonoidy
  • luteina
  • metilksantina
  • alkaloidy.

Również fioletowy napój zawiera szeroki zakres witamin, mikro -. I makroelementy, aminokwasy

Cechy herbata ​​H3>

Główną cechą tybetańskiej herbaty Chang Shu to atrakcyjny purpurowy kolor , przyjemny, słodki smak z bogatymi nutami kwiatowymi.

Herbata surowce do wytwarzania Chang Shu zebranych w górach Tybetu dwa razy w roku i wyłącznie ręcznie, co nie jest produkcja masowa produktu tybetańskiego.

W Moskwa, niebieska herbata tybetańska można kupić w cenie 1800-2000 rubli .

Mechanizm działania Chang Shu na organizm ludzki

Wiele pijących herbatę zadać pytanie – czy to prawda, że ​​niebieski herbata Chang Shu tak dobre dla zdrowia, według jego producenta ​​p>.

Właściwości fioletowym pili badano, przy czym ustalono, że jest on aktywny na organizm człowieka :

  1. Poprawia mikroflorę jelit normalizuje krzesło.
  2. aktywuje układ trawienny.
  3. obniża poziom cholesterolu i poziom cukru we krwi.
>>>>  GoSlim herbata - negatywne komentarze, opinie, cena, oficjalna strona

Preparat wytwarzany jest w postaci proszku , dlatego

jest stosowany w medycynie ludowej, nie tylko krajowych, ale także do użytku zewnętrznego.

Użyteczne właściwości

Fioletowy herbata Chang Shu ma pozytywny wpływ na organizm zarówno mężczyzn jak i kobiet. Według opinii użytkowników, główne korzystne właściwości tego napoju są :

  • przyspiesza wydzielanie toksyn z organizmu;
  • poprawia kondycję narządów rozrodczych;
  • regeneruje skórę, „początek” naturalne procesy regeneracji
  • ma pozytywny wpływ na włosy – stają się bardziej gęste, jedwabiste i lśniące;
  • naczynia krwionośne powraca tonus i elastyczność;
  • wzmacnia serce, usprawnia układ krążenia;
  • normalizuje ośrodkowy układ nerwowy, pomaga radzić sobie ze stresem regularnie.

W zależności od pory spożywania herbaty Chang Shu na

4 41 Purpurowy herbata Chang Shu do utraty wagi   negatywne komentarze, opinie, ceny, oficjalna strona

jak dźwięk ciała i zapewniają efekt uspokajający.

dla organizmu ludzkiego

Chiński herbata Chang Shu ma pozytywny wpływ na organizm człowieka . – ale tylko wtedy, gdy korzystanie z oryginalnego napoju i warzenia

Użyj niebieski herbata ​​strong>:

  1. Poprawia funkcjonowanie przewodu pokarmowego.
  2. Aby poprawić ostrość widzenia.
  3. Doskonała profilaktyka udarów mózgu i zawałów serca.
  4. Normalizuje jelit funkcji, co jest bardzo przydatne w przypadku zwykłego zaparcia.
  5. regularne stosowanie herbaty Chang Shu przyspiesza produkcję kolagenu w komórkach skóry i spowalnia proces starzenia.
  6. napój jest przydatna się do różnych chorób ginekologicznych.

Jedną z głównych cech korzystnych z herbatą Chang Shu -. Zdolność do przyspieszenia metabolizmu , dzięki czemu można szybko pozbyć się zbędnych funtów

dla utraty wagi

Główną cechą chińskiej herbaty Chang Shu, że pomaga osobie schudnąć szybko, bez rezygnacji swoje ulubione dania . Niebieski napój ma zdolność do zwiększenia metabolizmu, w wyniku przyspieszonego rozpadu komórek tłuszczowych.

Z fioletowy napój odchudzania jest znacznie szybszy

– w tym samym czasie, pierwsze zmiany można zauważyć już po kilku dniach stosowania. Drink bezbolesny pomaga schudnąć. – poprawia przemianę materii, w wyniku, wszystkie używane żywność całkowicie łupane

>>>>  Artrofast - negatywne komentarze, opinie, ceny, oficjalna strona

Picie Chang Shu jest bardzo przydatne podczas obserwacji różnych diet – jest dobrze nasycone organizmowi wszystkich niezbędnych witamin, mikro i makro. Napój również poprawia stan skóry i włosów, które są często gorzej podczas diety.

Smak i zapach

Biochemiczne kompozycja herbaty Chang Shu zapewnia niepowtarzalny smak napoju z przyjemnym słodkich tonów i bogatym kwiatowym zapachu. Charakterystyczną cechą tego produktu jest nietypowy kolor fioletowy, dzięki którym herbata ma ciekawą i niezwykle apetyczny wygląd.

Kto jest najbardziej użyteczna Chang Shu

Chang Shu zaleca się stosowania dla ludzi cierpiących na zakrzepicę, miażdżycę, zapalenie błony śluzowej żołądka i innych chorób z układu pokarmowego. Również napój jest bardzo przydatne w cukrzycy, ponieważ skutecznie normalizuje poziom cukru we krwi. Chang Shu będzie ważnym elementem każdej diety metabolizm, aktywuje proces „spaleniem” tłuszczu.

Technologia parzenia

Chang Shu przyniósł realne korzyści dla organizmu człowieka , konieczne jest, aby prawidłowo zaparzyć, bo to zależy

3 27 Purpurowy herbata Chang Shu do utraty wagi   negatywne komentarze, opinie, ceny, oficjalna strona

od skuteczności napoju. To bardzo proste. – w Pucharze trzeba wlać 6-7 kwiatów (lub łyżeczkę proszku), wlać 230-250 ml gorącej wody

co temperatura wody powinna wynosić

Dokonywanie tybetańską herbatę Chang Shu zaleca się używać wrzącej wody . Zmniejsza najbardziej część cennych substancji zawartych w napoju, psucie oryginalny smak i aromat napoju.

Po woda pitna czyraki, to zajmuje trochę czasu, aby ostygł, a następnie wlać ją na kwiaty herbaty. Optymalna temperatura wody wynosi 82-90 ° C.

Jak długo warzone

Chang Shu bogacili niebiesko-fioletowy kolor, a jej smak stał się bardziej wyrazisty, konieczne jest wlać ciepłej wody i pozostawić do zaparzenia na 10-12 minut. Ten czas jest wystarczający do picia „ujawnił” swoje smaki.

Prawidłowe użytkowanie

Aby uniknąć skutków ubocznych dietetyków polecam nie więcej niż 2-3 kubków smakowych napoju spożywać w ciągu dnia .

>>>>  EMS Six Pack - negatywne komentarze, opinie, ceny, oficjalna strona

przeciwwskazania do zastosowania i możliwe efekty uboczne

Prawo niebieski dodatek z kwiatów herbaty, stosowane z umiarem korzystać tylko . Jest dobrze tolerowana przez organizm i rzadko powoduje skutki uboczne. Jednak w niektórych przypadkach może być szkodliwe.

główne przeciwwskazania do zastosowania

  • napój pomaga obniżyć ciśnienie krwi, więc niedociśnienie jest przeciwwskazaniem do jej stosowania;
  • ciąży i karmienie piersią;
  • dojrzewania do 16 lat;
  • indywidualna nietolerancja produktu kwiatowym.

herbata tybetańskie zawiera składniki ziołowe , który może wywołać reakcję alergiczną, wyrażoną zaczerwienienie, obrzęk, świąd. Skłonność do częstych reakcji alergicznych napoju powinno być zaniechane.

Wyniki Chang-Shu

fioletowy herbata chińska Chang Shu jest wyjątkowo smaczny, aromatyczny i zdrowy napój. To będzie wielki „pomocnika” w utracie wagi pomoże walczyć z różnymi chorobami i wzmocnienia organizmu. Przy właściwym i umiarkowanego efektów ubocznych prawdopodobieństwo napoju jest zminimalizowane.

Poprzedni artykułProflex 100 dla stawów – negatywne komentarze, opinie, ceny, oficjalna strona
Następny artykułKarditonys z nadciśnieniem – Strona oficjalna, kup teraz, opinie, cena
Marzena Wielgus
Blog prowadzony jest przez młodą dietetyczkę, pasjonatkę zdrowego stylu życia i matkę, jak sama Autorka o sobie pisze. Jej energia, pasja i twórcze nastawienie do kreowania intrygującej przestrzeni blogowej mogą imponować. Kobieta zamieszcza przepisy na zdrowe potrawy, które świetnie wpływają zarówno na ciało, jak i na ducha. Z perspektywy fachowca i praktyka w sposób wyczerpujący, a zarazem wyjątkowo lekki opisuje różnego rodzaju recenzje, które poleca swoim Czytelnikom. Najprawdziwsza pasjonatka, którzy posiadaja inklinacje i wyjątkowe zacięcie do prowadzenia zdrowego stylu życia, sprawiającego, że najzwyczajniej w świecie jest szczęśliwym człowiekim, który najwyraźniej spełniają się w tym, co robi. Zdołała przy tym zgromadzić wierne grono czytelników, składające się z osób, które również pragną zadbać o swoje ciało, a także samopoczucie – wiadomo przecież, że człowiek jest jednością psychosomatyczną i wszystkie sfery, w zakresie których funkcjonuje, muszą być poukładane. Doskonale zdaje sobie z tego sprawę i swoją wiedzą pragną w bardzo przystępny sposób dzielić się z innymi. Najważniejsze jest jednak, że sposób, w jaki żyje potrafi zachwycić i skłonić do tego, aby wziął sprawy w swoje ręce i zrobił dla siebie coś dobrego.